De CostaKrant

oplage 4.000 exemplaren

De CostaKrant wordt sinds oktober 2014 uitgegeven door MAGIC reclamebureau uit Guardamar del Segura. Verantwoordelijke verkoop publiciteit is Kris Petronciana en marketing is in handen van Bart Peuskens.
 

In elke editie van De CostaKrant schrijven plaatselijke correspondenten over de vele en leuke bezienswaardigheden en weetjes uit de regio. Ook brengen wij gezondheidstips, Spaanse recepten en nuttige informatie voor je verblijf voor korte of lange duur in Spanje. Verder kunnen verenigingen die evenementen organiseren zelf berichten inleveren die in de CostaKrant worden geplaatst. De CostaKrant is een ijzersterke formule. Want de bladen die gratis te verkrijgen zijn in de regio op diverse goede locaties worden graag gelezen. Buiten de advertenties van locale handelaren staan er in elke editie ook diverse puzzels, zoals woordzoekers, kruiswoordraadsels, sudoku's en zweedse kruiswoordraadsels.

Dat de CostaKrant een goed gelezen blad is blijkt uit de vele emails die we mogen ontvangen bij het zoeken naar de muis die in elke editie verstopt zit in het blad en waar je leuke prijzen mee kan winnen.

WIj hebben onze layout wat moderner gemaakt en dit zal vanaf editie 116 dan ook te zien zijn als de eerste editie met de nieuwe look zal verschijnen bij onze verdeelpunten.

Heb je vragen of opmerking, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

De CostaKrant wenst je nog veel lees en puzzel plezier